trebuie sa tin contabilitate?

admin:
La un PFA trebuie sa tin contabiliatatea??Pritenii mei care au o asemenea autorizare unuii tin o contabilitatea si altii nu tin nimic. Cum este corect cu contabilitatea sau fara contabilitate la PFA?

simona:
Ma intereseaza si pe mine chestiunea asta! daca afli ceva posteaza te rog informatia! Asa am sa fac si eu!

JediMaster:
Tii contabilitate în partida simpla daca ai optat pentru impozitare în sistem real si nu tii nici o contabilitate daca ai optat pentru norma de venit.Mai întâi trebuie sa îti faci un calcul daca o sa obtii ca venituri macar suma cât e norma de venit.

AugustaC:
Pentru cei ce tin contabilitatea in sistem real si au nevoie de un contabil ma pot contacta la numarul 0765.513.158 sau pe vodafone la 0731.24.55.28 colaborez cu pfa din Bucuresti, Giurgiu, Ilfov si Dambovita.

nora:
final de an, trebuie sa ne facem registrele…

Anonim:
aceste registre -jurnal de incasari si plati sunt obligatorii? daca se tine contabilitatea

Anonim:
continuare…daca se tine contabilitatea intr-u program de contabilitate normal, nu se pot scoate alte jurnale din program?

AugustaC:
registru jurnal de incasari si plati este obligatoriu, se poate scoate si computerizat, dar neaparat trebuie trecut in registru macar rulajul lunar, mare atentie cum treceti in registru si ce treceti in el! Platitorii de tva fac si registrele de cumparari si de vanzari.pentru alte detalii sau ajutor cei ce au nevoie de un contabil ma pot contacta la numarul 0765.513.158 sau pe vodafone la 0731.24.55.28 colaborez cu pfa din Bucuresti, Giurgiu, Ilfov si Dambovita.

FlorianG:
Care este limita superioara de venit pana la care pot sa optez pentru varianta cu "norma de venit"? intreb asta pentru ca practic toate taxele se calculaeaza in functie de norma de venit iar daca am venituri foarte mari care depasesc norma de venit cu mult pare cam ciudat sa functioneze. Va multumesc

Rodica:
registrul inventar este obligatoriu?

AugustaC:
da si trebuie dus la administratie pentru a fi stampilat, impreuna cu registru de incasari si plati – nu uitati sa achizitionati registru unic de control

danielgrad:
am fost la un contabil si mi-a spus de registrul incasari si plati si de registrul inventar, ca trebuie sa mi le fac si sa le leg cu sfoara si sa le duc la administratia financiara sa le stampileze.am facut cum a zis, iar la administratia financiara cand m-am dus mi s-a zis ca nu mai e nevoie sa mi le stampileze… pana la urma ce e cu registrele astea? eu le am luate si legate, dar n-am facut nimic cu ele.

silvia carmen:
contabil specializat in PFA detali la 0720835395

anonim:
bine ca nu va dati specialista in limba romana – detalii se scrie cu 2 de i; mai intai dati o rezolvare problemei de mai sus si apoi dati-va "specialista"

danielgrad:
dl/dna anonim, va rog sa nu umpleti forumul cu corecturi gramaticale (oricum pt o singura litera se considera accident). unii oameni asteapta raspunsuri pe acest forum

anonim:
corect, raspunsuri, nu publicitate scrisa incorect

moszilka:
exista vreun program de contabilitate, special pt pfa?

moszilka:
am doua programe deja, dar nu ma descurc. mi se par prea compexe pt un pfa

AugustaC:
Trebuie sa aveti ceva cunostinte de contabilitate sau sa va explice cineva cate ceva. Ce programe aveti?

moszilka:
saga si contab sql

moszilka:
nu exista ceva, care sa nu fie char asa de complex?

moszilka:
sau numai mie mi se pare prea dificil?

AugustaC:
Eu am folosit un timp contab sql iar acum am abonament la saga ps; si sunt multumita e foarte simplu si usor de folosit daca ai ceva cunostinte; sunt amandoua programe foarte bune si iti fac toate situatiile-adica nu numai facturare ci si registre.

Data:2007-09-18 19:59:09

contabilitate pfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *