Taxa de PFA la primarie?

nelu:
Salutare, Sunt PFA de 2 ani si cineva mi-a zis ca trebuie sa achit o taxa de PFA anuala la primarie. Eu nu am platit niciodata o taxa la primarie pentru PFA-ul meu, iar deschiderea de PFA e fost realizata de o avocata. Exista totusi o taxa anuala de PFA ce trebuie platita la primarie?

AugustaC:
Exista o taxa de autorizare anuala si se dovedeste ca ati platit-o cu chitanta ce v-o dau ei

nelu:
Am mai intrebat ceva colegi care au si ei PFA si mi-au zis ca ei nu au platit in niciun an Taxa la primarie. Conteaza cumva de domeniul de activitate? Conteaza cumva daca este PFA nu norma fixa de venit?Multumesc, Nelu

AugustaC:
pai nu au platit ca nu au stiut;sau poate nu se aplica in toate localitatile dar am vazut intr-un text undeva il caut si va dau citatul

AugustaC:
http://www.primarie6.ro/Intrebare.aspx?InId=1002&CatId=16aici scre autorizatia de pfa trebuie avizata anual si punct

Nelu:
Buna seara, Vad acolo in link-ul dat de dvs ca ar trebui o taxa de autorizare anuala, dar eu de exemplu stau in sectorul 1 si am PFA cu norma fixa de venit. Colegul meu a mers astazi la primarie si a intrebat de acesta taxa si a zis tanti de acolo ca nu este nevoie sa fie platita. Nu am asa mare incredere in el si am sa merg si eu zilele aceste.Am sa revin cu un raspuns dupa ce am sa vad eu cu ochii mei….

Ada:
Conteaza cumva de domeniul de activitate? Conteaza cumva daca este PFA nu norma fixa de venit?Conteaza orasul in care activezi ca si PFA. Unele Consilii Locale percep aceasta taxa, altele nu.

Anonim:
Stie cineva daca in Bucuresti sectorul 1 se percepe aceasta taxa de la primarie?

Razvan:
ar putea sa-mi spuna cineva unde sa gasesc normele de venit pentru judetul arges? …. va rogaia de la finante din c-lung mi-au spus ca pe sevicii info ar urma sa platesc 6000 RON pe an! …. chiar e adevarat?

AugustaC:
poate asta este norma, nu impozitul…

Data:2008-01-15 12:43:35

infintare pfa
intermedieri infiintare pfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *