Sonorizari

andi_b:
Pentru infintarea unei ''firme'' in acest domeniu de ce am nevoie si care ar fi taxele aferente?

AugustaC:
firma inseama pfa sau srl?

andi_b:
scuze de exprimare PFA am vrut sa spun!

AugustaC:
acte sediu, acte studiu -experienta si 200 lei taxe daca esti dispus sa faci cateva drumuri la registrul comertului si la administratia financiara.

andi_b:
pentru pfa trebuie sa ai o locatie(ex apartament) pe numele respectiv ,nu?la ce v-ati referit prin experienta? P.S.:Multumesc pentru promptitudine!

AugustaC:
daca nu avetilocatie pentru sediu puteti face contract de comodat sau inchiriere. de obicei e nevoie de o diploma sau 2 aniexperienta, de aceea am spus, dar mergeti la registru sa va interesati. Numai bine!

sweeper:
doi ani experienta in sonorizari sau altele ca diploma in sonorizari cam greu de gasit asa ceva;))

Johnutz:
doi ani in sonorizari sau vechime in munca??? iar de diploma nu cred ca exista cursuri de formare in acest domeniu care sa acorde o diploma. Astept raspuns. Multumesc

Pyt_TM:
Buna..as fi interesat de PFA pt sonorizari..v'as ruga sa imi dati unele detalii cam in ce parte ar trebui sa intreb..sa aflu informatii complete si despre acte si despre avantaje/dezavantaje..Am inteles ca pe langa PFA se mai platesc ceva taxe la uniunea compozitorilor..trebuie sa ai CD'uri originale cu bonul fical, la cererea inspectorilor…si……mai multe nu stiu..as fi curios sa aflu

Data:2008-10-28 16:22:49

CODUL CAEN PENTRU PFA, NUUUU TOT CODUL CAEN, CACI NU NE PERMITE SA FACEM ORICE ACTIVITATE
Ce coduri CAEN trebuie pt servicii informatice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *