Schimbare domiciliu, PFA din 1998

Alcatraz:
M-am inregistrat ca PFA intr-o localitate, avand domiciliul acolo si nu am mai obtinut venituri din acea perioada, am platit acum 2 ani un impozit destul de mare pt veniturile obtinute in perioada '98 – '99 , insa acum am alt oras de resedinta . Cum pot folosi acea autorizatie de PFA si ce trebuie sa fac sau daca este mai indicat sa infiintez un nou PFA ( cel vechi trebuie anulat banuiesc )

AugustaC:
nu trebuie anulat cel vechi ci doar transferat dosarul fiscal de la administratia financiara de unde erati la administratia de acum; chiar dac veti dori sa faceti un nou pfa va trebui sa faceti declaratie ca nu ati mai avut pfa, sa luati cazier fiscal si toate celelalte demersuri care ar costa mai mult decat transferul dosarului

Alcatraz:
Multumesc !In cazul in c are nu mai am certificatul de inregistrare, stampila (pierdute ) si nici alte acte referiotare la PFA, ce trebuie sa fac ? De transferul dosarului trebuie sa ma ocup eu sau se face de la o administratie la alta ?

AugustaC:
actele le recuperati (copie Registrul Comertului) si stampila o faceti transferul se face personal dupa reglararea fisei (impozite si penalizari platite la zi-conditie obligatorie pentru functionarea pe acelasi pfa sau chiar daca deschideti altul)

Alcatraz:
M-am interesat la Primaria de sector si mi-au spu ca trebuie sa radiez vechiul PFA si sa infiintez altul, emis de la noua primarie de sectror de unde apartin . Cum ramane cu transferul dosarului pana la urma ?

Alcatraz:
Stie cineva ?

Coralit:
Si in Iasi la primarie mi-au spus acelasi lucru ca trebuie sa radiez vecjiul PFA si sa infiintez altul la primaria din orasul unde e noul sediu

anonim:
si in perioada dintre radiere si infiintare ce faceti, lucrati la negru?

Coralit:
asta ma intrebam si eu. Mai intreb pe la colegii care au trecut prin asa ceva si va tin la curent

Alcatraz:
Nu se poate realiza un contract de comodat intre mine ca persoana fizica cu domiciliul nou si PFA-ul (tot eu ) inregistrat in alta localitate ?

Data:2008-01-21 19:48:05

produse patiserie
intermedieri infiintare pfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *