S.C. B&P PROFESIONAL AFFAIRES S.R.L. incompetenti

Alexandra:
Eu am avut contract cu firma domnului Bejgu din decembrie anul trecut. Pana luna trecuta, imi trimitea trimestrial sumele pe care eu le datoram (impozit, pensii, sanatate). Desi s-a intamplat sa revina asupra lor, NU mi-a comunicat CORECT decat impozitul pe trimestrul 2 (O SINGURA SUMA A FOST CORECTA, NU GLUMESC). De cateva ori l-am rugat sa verifice pentru ca mi se parea ca au intervenit greseli, iar dansul mi-a reprosat ca am semnat contractul pentru pachetul basic si verificarea a presupus un efort suplimentar care a condus la depasirea timpului alocat pentru pfa-ul meu. In urma verificarii nu mi-a comunicat sumele corecte.Din cauza aceasta, au trebuit platite penalizari. Asta in cazul fericit in care nu s-a ajuns la citatie primita de la Finante si titlu executoriu.Am postat asta aici intrucat sper sa nu faca si altii greseala pe care am facut-o eu apeland la o firma de oameni complet neexperimentati si incompetenti.

Alexandra:
Daca exista persoane care au dubii in privinta corectitudinii celor spuse de mine, sunt fericita sa le dau detalii si sa le transmit dovezile de care au nevoie.

octavian:
Imi pare rau alexandra,insa este total lipsit de fair play ceea ce faci tu aici.Poate lucrezi la o firma concurenta,mai stii…Din fericire profesionalismul si calitatea serviciilor prestate nu se discrediteaza din cauza unor vorbe aruncate pe un site. Eu am fost si sunt multumit de B&p si la fel,si in cazul meu,profesionalismul nu se stabileste in baza unor aprecieri pozitive tot pe un site…dar cu siguranta daca oamenii sunt intr-adevar profesionisti acest lucru se va dovedi,in ciuda unor vorbe aruncate la intamplare.Toate bune!

Alexandra:
Sincer, mi-ar fi placut sa lucrez la o firma concurenta. Din pacate am avut parte de "profesionalismul" celor de la B&P PROFESIONAL AFFAIRES.Ma bucur pentru tine ca esti multumit, asta daca nu cumva lucrezi chiar la aceasta firma (apropo de fairplay) caci dintre toti oamenii care au colaborat cu ei, nu stiu pe nimeni multumit :).

marilena:
Buna Alexandra!Tot zic de ceva vreme ca scriu sa iti multumesc pt mesajele tale de mai sus. La un moment dat ne cautam (eu si cativa colegi) un contabil specializat pe PFA-uri (colaborasem anterior cu o contabila care facea "de toate") si mi-am zis sa merg sa stau de vb si cu oamenii acestia, nu de alta….dar stii cum este….intrebi in stanga si in dreapta…dar cea mai buna parere ti-o faci singur. Asa ca am stabilit o intalnire cu ei si dupa un tir de intrebari si raspunsuri de vreo doua ore am hotarat sa incheiem un contract de colaborare (si eu si colegii mei). Noi suntem multumiti, mai ales ca ne-au fost aduse la zi PFA-urile destul de repede. Asa ca poate treci pe la dl. Bejgu pe la firma sa iti iei comision pentru vanzari -)). Hai bafta!!!

Data:2008-10-08 16:25:45

Cod CAEN pentru activitate mai complexa
produse patiserie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *