registru jurnal de incasari si plati

Daniela:
Pe mine m-ar interesa daca suma de reportat de pe prima pagina se aduna cu celelalte sume de pe pag 2 si jos in a 2 pag la suma de reportat se scrie totalul dintre ele sau se scrie totalul sumelor doar din pag 2 ,fara suma de reportat din pag 1.

AugustaC:
totul se aduna si se reporteaza pana in ultima zi a anului, la sfarsit avem total incasari si total plati anuale

Daniela:
deci sa inteleg ca suma de reportat din pag 1 si sumele din pag 2=suma de reportat din pag 2?

AugustaC:
da

adelliinna:
Soldul de la sfarsitului anului se preia ca sold initial in anul urmator?Inca o intrebare: in cursul anului am platit impozit anticipat, la sfarsitului anului, pentru a calcula impozitul scad sumele platite? Adica: aplic cota de impozitare la incasari-plati+impozit platit anticipat?Multumesc.

AugustaC:
NU ARE A FACE UN AN CU ALTUL-NU SE PREIA SOLDUL.NU AETI CE CALCULA DVS. DECAT CA SA STITI; DECIZIA O EMITE ADMINISTRATIA FINANCIARA

zuzzy:
Am completat reg de inc si plati pe 2008, fara spatii libere, fara stersaturi iar la sf anului am obtinut soldurile aferente fiecarei rubrici , nelamuririle mele sunt:1.la inceputul anului 2009 incep alt carnet sau completez pe cel din 2008?Multumesc mult!

AugustaC:
Incepi o noua pagina in acelasi registru

luxandra:
Bunã, am ºi eu o întrebare: în RJIP se trec sumele în totalitate sau fãrã tva?. . . ªi bunurile de combustibilul se trec doar50% din valoare sau toatã valoarea ?

Anonim:
se trec cu TVA cu tot si pentru combustibil se trece numai 50%

Data:2008-03-14 12:03:49

caut contabil pt PFA
casa de marcat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *