registru de incasari si plati pt 2 activitati diferite una PFA si cealalta nu

muller_marinela:
va rog sa imi raspundeti daca stiti:am o autorizatie de pfa pt care prestez un anumit serviciu ,odata cu obligativitatea pensiilor private m-am ocupat si de acestea .Intrebarea mea este: pt aceste 2 activitati diferite se va tine un registru de intrari-iesiri diferit?astept raspuns va multumesc anticipat

AugustaC:
pai aveti pensiile pe aceeasi autorizatie?

ina:
pentru fiiecare activitate se elibereaza o autorizatie cu conditia ca daca infiintati un pf sau af sa aveti 2 ani vechime in domeniu sau sa aveti calificare.Atunci veti folosi 2 registre unul pentru o activitate si unul pentru cealalta pe care o prestati deja.

ina:
Autorizatia pe care o aveti a fost eliberata cu conditia sa desfasurati activitatea pe care ati declarato-o prin completarea unor formulare la primarie nu ve-ti mai putea folosi aceasta din urma si pentru altfel de activitate, asadar daca doriti sa va ocupati si de pensiile private ve-ti fi nevoita sa va eliberati alta autorizatie cu acest specific de pensii , atunci ve-ti desfasura 2 activitati cu autorizatii diferite si cu registre diferite . sper ca am reusit sa va fiu de ajutor. SUCCES!

lin:
la pfa trebuie si stampila?

Anonim:
Da la PFA trebuie stampila!

nico98:
dar la pfa trebuie obligatoriu casa de marcat pt vinzare de legume fructe en-gros prin pietele de en-gros sau numai facturier si chitantier?

danut:
La vanzari en-gros nu trebuie decat facturier si chitantier; la vanzari en-detail si servicii trebuie casa de marcat (amenda ar fi mai mare decat costul casei de marcat)!

mohorea alexandrina:
va rog sa maajutati. Unde pot gasi registrul de incasari si plati pt. PFA si ce acte pot sa pun pt.deducerea de impozit.

Data:2008-04-23 09:44:04

Taxa barou
casa de marcat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *