PFA si contract de munca

elecat:
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Ca PFA pot sa am contract de munca la firma cu care colaborez in calitate de PFA? Este conflict de interese?

AugustaC:
DEPINDE CE FACETI ACOLO…PE CONTRACTUL DE MUNCA SI/SAU PFA. MAI BINE VA DUCETI CARTEA DE MUNCA LA CASA DE PENSII SI STATI LINISTITA. NUMAI BINE!

super_gajika:
buna, Am si eu o nelamurire:seful mi-a zis sa imi fac un pfa si sa colaboram si pe deasupra mi-a zis k o sa imi dea bani in plus pentru casa de pensii si casa de sanatate. Se poate asa ceva?Care este beneficiul firmei daca aceasta este dispusa sa imi achite aceste datori.Sunt foarte dezorientata pentru k nu am fost pusa la subiect cu tot ce inseamna pfa,avantaje si dezavantaje. Va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac am de luat aceasta decizie pana luni.Va multumesc

zsolt:
raspuns pentru super_gajika:Iti dau un exemplu: la un salar de 1000 de euro, firma plateste in total 1800 euro. Daca semneaza un contract cu un PFA, ar plati 1300. Aici intervine diferenta, deoarece la PFA sunt mai putine impozite de platit. La un SRL de exemplu, proprietarul firmei plateste impozit pe profit de 16%, dupa care la sfarsit de an, daca are profit ii scoate in forma de dividende, pe care mai plateste 16%.

Data:2009-04-29 14:50:04

Magazin Online :: Toate detaliile
PFA pentru persoana cu domiciliul stabil in strainatate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *