PFA si Contract de munca cu firma

sorin_1978:
Salut, Am o nelamurire mare si poate cu ajutorul dvs am sa descopar daca sa semenez un contract de PFA cu firma la care lucrez sau nu.Deci eu lucrez la un SRL cu Carte de Munca si anul acesta Administratorul societatii doreste ca marirea mea de salariu sa mi-o treaca pe PFA cu norma fixa de venit. PROBLEMA ESTE: pot sa am si contract de munca si contract de prestari servicii pe PFA cu aceeasi societate comerciala??? Este OK din punc de vedere juridic?

AugustaC:
pa nu-i chiar ok nici daca ai pfa si colaborezi cu o singura firma; sa va dea toti banii ori pe pfa ori pe salariu (?) ca si sporuri. Apropos, vedeti ca nu toate activitatile se incadreaza la norma! Activitatea de pe pfa ar fi diferita de cea de pe cm???

sorin_1978:
AugustaC , activitatea de pe PFA e aceeasi cu activitatea de pe CM. Din punct de vedere al normei de venit e Ok, meseria pe care o practic se incadreza la norma fixa

Anonim:
si daca nu se incadreaza la norma fixa?

gabi20:
Eu tot cred ca este o problema chiar daca nu esti la norma fixa de venit…practic voi fentati primirea de bani la negru pe care o datoreaza firmele la care lucruati DVS.

Data:2008-01-14 17:07:24

PFA ACTE NECESARE
casele de marcat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *