PFA si cartea de munca

ayuritas:
Buna ziua tuturor,as dori sa stiu daca imi deschid un PFA si vreau sa am si cartea de munca inregistrata pe PFA, cum procedez? Ce taxe si impozite trebuie sa platesc?Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a fi angajat cu carte de munca la propriul PFA?

Anonim:
Nu cred ca se poate nu am auzit la nimeni de asa cevaDar mai bine lucrezi cu carte de munca la o firma si ai PFATu vrei cartea de munca pe PFA ca sa poti sa iti iei CREDIT de la BANCA? La alceva nu te ajuta!!!

Hector:
daca sunt angajat la un SRL si vreau sa-mi infiintez un PFA , ce mai trebuie mentionat in documentul "Vectorul Fiscal" solicitat la infiintare ?

AugustaC:
nu au legatura

Hector:
multumesc Augusta, doar ca avocatul care se ocupa de infiintarea PFAului "se jura" ca acest document i-a fost solicitat de autoritati si fara acdest document nu se poate infiinta PFAul . Nu mai inteleg nimic!

AugustaC:
in vectorul fiscal faci optiunea daca vrei sa fii platitor de tva sau nu si spui o suma estimativa pentru veniturile pe primul an-venituri din activitate

Hector:
Esti tare '000 thx.

lavy:
daca sunt PFA si am un contract de munca cu functia de baza (patru ore), mai trebuie sa platesc asigurarile de sanatate (6.5%) din PFA-ul meu?

AugustaC:
da trebuie platit

Data:2009-02-06 20:09:49

sediu social
pfa sau srl pensiune turistica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *