PFA poate incheia contracte de colaborare cu PF?

tinna:
Am cautat o jumatate de zi pe net si tot nu m-am lamurit.Inteleg ca PFA nu poate sa angajeze.Dar poate sa incheie contracte de colaborare cu persoane fizice pe anumite proiecte?Va rog mult, lamuriti-ma si pe mine. Multumesc anticipat!

AugustaC:
cel mai bine va faceti o intreprindere individuala- contabilitatea este aceeasi si aveti voie si sa angajati oameni pentru proiecte

tinna:
Multumesc frumos pentru raspuns. Am rezolvat direct la sursa:CAPITOLUL IIIRegimul juridic al PFA, al intreprinzatorilor titulari ai intreprinderilor individuale si al intreprinderilor familiale SEC├×IUNEA 1Regimul juridic al PFA Art. 16. – In scopul exercitarii activitatii pentru care a fost autorizata, PFA poate colabora cu alte persoane fizice autorizate ca PFA, intreprinzatori persoane fizice titulari ai unor intreprinderi individuale sau reprezentanti ai unor intreprinderi familiale ori cu alte persoane fizice sau juridice, pentru efectuarea unei activitati economice, fara ca aceasta sa ii schimbe statutul juridic dobandit potrivit prezentei sectiuni. Art. 17. – (1) PFA nu poate angaja cu contract de munca terte persoane pentru desfasurarea activitatii pentru care a fost autorizata si nici nu va fi considerata un angajat al unor terte persoane cu care colaboreaza potrivit art. 16, chiar daca colaborarea este exclusiva. Pare destul de clar.

Data:2009-07-29 16:51:58

Cat dureaza la registrul comertului?
HEEELLLLPPPP PLS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *