PFA in alta localitate

admin:
Daca am domiciliu satbil in o localitate, ma pot autoriza ca PFA in alta localitate unde acolo am doar viza de flotant???

Anonim:
da.

zyraxes:
si daca nu am viza de flotant se poate autoriza in alta localitate?? io am incercat sa ma autorizez la mine in localitate si nu mi-au dat voie deoarece nu pot sa ma autorizez pe codurile CAEN pe care doream io, desi cf legii 378/2005 ar fi trebuit permise si aceste coduri deoarece nu fac obiectul unei legi speciale. datorita unor somnorosi din parlament (cu p mic) nu s-au adoptat normele metodologice de punere in aplicare a legii 378/2005 care reglementau ca si codurile caen scoase prin grija celor care au facut legea 300/2004 (nu a fost o greseala ci a fost un rau intentionat facut) pot fi autorizate… traiasca statul roman. am inteles ca unele primarii merg insa pe legea 378 si as dori sa aflu si io unde pot sa imi fac PFA pe codurile respective.

Nelu:
Sa se te putem ajuta ar trebui sa ne spui care ar fi codurile respective. Poate cineva dintre noi s-a mai confruntat cu problema asta

Data:2007-09-18 19:59:49

Angajari pe PFA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *