PFA, II sau SRL

Ana.2012:
Buna seara, doresc sa deschid un magazin intr-un mic oras, cu haine (inclusiv rochii seara si mireasa), incaltaminte, accesorii. Am facut cursul de lucrator comercial, momentan sunt in crestere copil pana in iunie 2012. La magazin voi vinde eu, nu stiu ce forma sa aleg, PF, II sau SRL? Ce ma sfatuiti? Am tot studiat pe internet dar nu am gasit nimic clar, platitor sau nu de TVA? Va multumesc anticipat pentru sfaturile si ajutorul d-voastra.

AugustaC:
Categoric pfa sau ii, neplatitor de tva, acesta este sfatul meu. Insa daca il faci pe numele tau renunti la concediul de crestere copil. Poti sa il faci pe numele sotului sau sa mai astepti, ori sa renunti la concediu…ai mai multe variante. Toate cele bune!

Anonim:
A-m o rugaminte,ce acte trebuie s-a prezinti pt ,garda?

ana.2012:
Multumesc mult de raspuns AugustaC, sa zicem ca sunt hotarata sa renunt la CIC, ce forma sa fac PFA sau II, care este convenabil din punct de vedere al cheltuielilor deductibile? Multumesc anticipat.ana.2012

ana.2012:
As mai avea o intrebare, pentru cei care sunt in "bransa PFA", pot afisa pe peretele magazinului de haine&incaltaminte in afara de "PFA ana.2012nume/prenume)"si FASHION de exemplu, am voie sau numai SRL-ul/SA-ul poate alege aceasta varianta?Multumesc din suflet, astept un raspuns de la persoanele care au trecut prin aceasta etapa.

Data:2012-01-06 01:13:53

ce acte cere garda financiara
Infiintare Firme/ Pfa si Consiliere GRATUITA prin FONDURI EUROPENE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *