PFA Asistenta Sociala

ScripcariuS:
Trebuie sa devin PFA in sistem real [potrivitCAEN 2008 ar fi codul 8899 (alte activitati de asistenta sociala, fara cazare, n.c.a. )], pentru ca in normele de venit pe 2008 din iasi nu apare nimic pe asistenta sociala.Intrebarea mea este in schimb: platitor sau nu de TVA? mentionez ca nu ajung nicaieri aproape de plafonul de 35000euro/an. Dar care ar fi avantajele sau dezavantajele alegerii uneia dintre optiuni.Apoi: voi face contract de comodat cu parintii mei pentru ca ei sunt proprietarii aparatamentului. Se poate face pe o singura camera sau trebuie pe tot apartamentul? Si am inteles ca ar exista posibilitatea de a scadea un anumit procent din cheltuielile de intretinere, lumina, gaz. Ce ar trebui facut pentru aceste reduceri si mai precis cum functioneaza ele?

AugustaC:
ce faceti mai exact? adica activitatea precisa..

ScripcariuS:
pai voi fi angajat in cadrul acelui proiect. singurii bani pe care ii voi incasa vor fi remuneratia lunara stabilita prin contract cu managerul proiectului. ca asistent social voi face anchete sociale la domiciliul beneficiarilor, istoric social, genograme, ecomape, asistare la terapie de grup condusa de psiholog.

AugustaC:
faceti pfa in sistem real, contract de comodat pe o camera, neplatitor de tva, ceea ce se poate deduce vedeti pe contabilitate_pfa punct ro.

Data:2008-11-17 13:12:22

la pfa se pot face angajari
Situatie speciala LEgea 300/2004

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *