Ofer servicii de contabilitate si/sau consultanta pentru PFA

sanducarmen2004:
SC CONTECS EXPERT TOTAL SRLDna Sandu CarmenOfer consultanta si servicii de contabilitate pentru PFA si intreprinderi individuale (cu contract de prestari, factura) la sediul meu din Drumul Taberei Bdul Timisoara. Pentru oferte trimiteti email.In speranta unei colaborari astept mesajele.

claudittzzaa:
BUNASEARA.sunt pfa cu norma de venit si am si eu o intrebare!trebuie tinuta contabilitate daca sunt pe norma de venit??? am o taraba in piata de legume fructe …..ce ziceti?multumesc anticipat!

claudittzzaa:
chiar nu stie nimeni?dar de unde pot afla un raspuns?va multumesc!

Anonim:
sanducarmen2004

Anonim:
buna seara ami pote spune cineva cum completez declaratia 200 cum trec cheltuiala cu pretul masinii ?

Vegas:
Eu am nevoie urgenta de consultanta. In trucat nu ati lasat aici un email am rugamintea sa ma contactati pe email adipetrasca arond yahoo punct com !

MihaelaI:
Buna ziua,Sunt exeprt contabil independent, membru CECCAR. Asigur evidenta contabila pt PFA (doar Bucuresti), precum si consiliere.Pot fi contactata la tel: 0723547609Mihaela Ionescu

Vlad Daniela:
Buna ziua,Ofer servicii de evidenta contabila pentru PFA (50 ron), II,IF si SRL-uri din jud.Prahova. Tel. 0724642493

Data:2009-02-26 12:07:02

ANGAJAT CU PFA
sanatate pfa

One thought on “Ofer servicii de contabilitate si/sau consultanta pentru PFA”

  1. Sa gasesti o firma contabilitate sau servicii contabile la standarde inalte si preturi avantajoase poate fi o adevarata provocare pentru companiile romanesti. Datorita primei Burse de contabilitate din Romania toate firmele care sunt in cautare de servicii contabilitate au sansa de a gasi in timp real firma de contabilitate potrivita necesitatilor sau nevoilor proprii. Bursa de conta este locul unde poti cere o oferta contabilitate si unde gasesti o oferta larga de servicii contabilitate complexe si complete. Fie ca e vorba de servicii contabilitate primara, consultanta fiscala, consultanta financiar-contabila, aici puteti gasi un expert contabil sau firma de contabilitate ideala pentru afacerea dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *