nu va lasati pacaliti

zyraxes:
Domnii de la S.C. B&P Profesional Affaires SRL nu sunt atat de profesionisti pe cat incearca sa faca sa para. Experienta lor in probleme de contabilitate…inutila celor care isi doresc siguranta faptului ca nu vor fi amendati. In alta ordine de idei. Acestia umbla cu intoxicari pe forumuri care au menirea de a atrage spre ei clienti de tipul ACF (arde-l ca-i fraier). Atentie mare la ce se posteaza pe astfel de siteuri. Se pricep foarte bine la manipulare si mai putin la contabilitate, drept comercial.

Anonim:
Domnule zyraxes preciez foarte mult ceea ce spuneti, asa ca nu inteleg de ce multa lume are atat incredere in firme dastea care "doar manipuleaza si d efapt nu fac nimica". In caz de ceva "nasol" este clar ca raspunde in fata legii direct persoana care este PFA si nu "CONSILIERUL" care stie doar sa iti ia banii.DOMINILOR/DOAMNELOR care aveti PFA puteti sa va rezolvati singuri problemle, puteti sa va tineti singuri contabilitatea care este banala, nu are rost sa platiti bani ca si atunci cand a-ti si SRL

moonman81:
bai fratilor si eu cred la fel…nu prea ii inteleg pe-astia care au nevoie de cineva care sa le tina actele…e chiar pierdere de timp…mai naspa e cand se trezesc ca nu prea stiu ce sa faca(registrele alea banale!) si se duc spasiti la un contabil sa ii scape ca ei nu inteleg nimic…oameni buni, contabilitatea la PFA se face foarte simplu foarte adevarat , dar trebuie sa te documentezi si sa te ocupi; daca nu vrei sa faci asta(pentru ca… singure, registrele si declaratiile nu se fac si nici nu se depun…!) lasati pe cineva sa faca asta pentru ca altfel va treziti, ca niste prieteni de-ai mei, care tot cauta sa isi rezolve diverse probleme, care pe bune chiar sunt diverse…e destul de simplu sa spui ca poti sa faci chiar tu…dar sunt atatea reclame care iti spun "poti sa ajungi milionar peste noapte!" si totusi nu se intampla asta…asa ca, mai bine ar fi ca fiecare sa faca ce stie mai bine si daca nu are timp sau nu vrea sa piarda timp sa "invete" cum sa faca "orice" sa ii lase pe altii. Mi se pare si mai ieftin si mai la indemana…la urma urmei parca vroiam sa scapam de sistemul comunist, nu? toti stim sa facem de toate si nimic bine pana la capat…. numai bine!

Euu:
Va respect pe cei care spuneti ca va descurcati singuri, dar din proprie experienta va spun ca nu intotdeauna socoteala de pe forum se potriveste cu cea de la Primarie/Adiministratia Financiara asa ca am lasat balta scormonitul prin tot felul de legi si Codul fiscal care nu se mai termina…si am apelat (asa cum am raspuns pe aici si altcuiva) la o firma de aici de pe site care mi-a obtinut autorizatia si am ramas la ei si pt contabilitate. Cine zice ca nu are nevoie de asistenta cred ca timp de pierdut sau nu castiga mai nimic ca PFA. Succes si la cat mai multe facturi emise!!!!!!!!!!!!!!

ffgj:
am si eu o intrebare, daca pute-ti sa ma ajutati. asi vrea sa stiu daca pentru infiintare unui PFA trebuie sa detii sediu social si punct de lucru. Eu nu am acte pe casa si nu pot sa trec sediul social unde locuiesc.multumesc

danielgrad:
ffgj, pentru PFA trebuie sediu social si sunt necesare actele de casa si acordul proprietarului (daca nu sunteti dvs). Punct de lucru (sediu) nu este obligatoriu necesar, se poate lucra la sediul clientilor.

Data:2008-01-19 18:50:59

produse patiserie
intermedieri infiintare pfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *