modificari PFA ? intrebari..

Zeb:
Salut, Am un PFA cu norma fixa de venit (cam de 3 ani), lucrez in IT si sunt si Platitor de TVA. Am inteles ca trebui sa operez cateva modificari. 1) In primul rand trebuie sa schimb codul CAEN. As avea nevoie de mai multe detalii: ce coduri CAEN se aplica? si care e procedura. 2) Am inteles ca se schimba denumirea PFA-urilor inregistrate. In loc de <nume> <prenume> PERSOANA FIZICA… o sa fie <nume> <prenume> PFA. Lucrul acesta ar presupune deschiderea unui PFA nou si inchiderea celui vechi… Personal mi se pare o cam ciudat mai ales ca am un leasing in desfasurare pe PFA. Ce parere aveti ? 3) Acum lucrez si cu Carte de Munca, la care vreau sa renunt pentru a trece cu totul pe PFA. As avea nevoie sa stiu ce contracte trebuie sa inchei in acest sens (Casa de pensii, somaj…). Platesc deja Sanatatea si pe PFA.. imi trebuie si contract nou? Va multumesc, P.S. Am reusit (cu ceva bataie de cap insa) sa iau un credit ipotecar pe baza venitului PFA cu norma fixa.. Volksbank sa traiasca. De asemenea nici cu leasingul auto n-a fost usor.. dar pana la urma am gasit o firma care sa-mi ia in calcul veniturile reale (nu doar norma fixa).

zdru:
treci pe la registrul comertului completezi 5,6 formulare si poate dupa o saptamana esti in regula cu PFA -ul dupa noile replementari . Cat priveste casa de pensii si somaj au contracte pe care va trebui sa le inchei cu ei in functie de veniturile realizate.

Anonim:
ZebBuna si eu as dori sa stiu cum ai reusit sa iei ipotecar cu venituri reale chiar cu VOLKSBANK lucrez si eu,pls raspunde-mi

Anonim:
ym djbebetm pentru intrebarea de mai sus sau office[at]ab-soft.ro

Data:2008-09-26 18:07:24

PFA fãrã diplomã lângã loc de muncã cu CM
pensii PFA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *