Intrebare>pot deveni PFA daca sunt cetatean strain?

icojo:
Sunt student basarabean in an terminal, ca sa ma pot angaja in Romania mi s-a recomandat sa devin pfa. Exista vreo posibilitate ? daca da, care sunt conditiile? Daca dispuneti de informatiile in cauza contactati-ma la bobic_j@yahoo.com. Multumesc anticipat.

heti:
da, poti deveni PFA chiar daca esti cetatean strain. trebuie doar sa te inregistrezi la biroul pentru straini (care trebuie sa fie in cadrul serviciilor pasapoarte), adica sa ai un domiciliu stabil in Romania. Cu foaia care ti se elibereaza de acolo mergi la primarie. Acolo ar trebui sa afli mai multe. oricum ideea de baza e ca odata inregistrat la biroul pentru straini toata procedura care urmeaza este identica cu cea pentru cetatenii romani.Spor si bafta la angajare!

Gadon Mary:
Sunt cetatean filipinez, angajat la o societate juridica. Pot deveni pfa pantru a ma angaja ca menajera sau bona in Romania?

AugustaC:
da, mergeti la registru sau la un avocat sa va indrume…

she:
caut si eu o bona interna serioasa, harnica din filipine

IBlumchen:
Buna ziua,Am o nelamuriri in legatura cu situatia mea si noua lege pfa-urilor.sunt cetatean strain cu permis de sedere student valabil pana in noiembrie 2010. Doresc infiintarea unui pfa. va rog sa imi spuneti:- daca pot sa il infintez si platesc aceleasi impozite: 6.5% sanatate, 33% – pensie, 16% – impozit pe venit?- pot indeplini atat activitati dependente cat si independente ?- conform noii legi mai exista posibilitatea declararii pfa cu norma fiza de venit?va multumesc mult.

Valeria:
Pot deveni PFA, daca sunt pensionata -pensie antricipata.Cu multumiri,Valeria

Data:2008-02-07 00:42:45

Glosar
autorizare

One thought on “Intrebare>pot deveni PFA daca sunt cetatean strain?”

  1. Buna ziua

    Eu sunt cetatean roman si detin PFA, neplatitor de TVA.
    Exista vreun mod prin care eu as putea angaja un cetatean UE (Lithuania)? Daca ajuta, mentionez ca cetateanul are si el PFA in tara de origine.

    Daca sunteti din Bucuresti, va pot plati consultatia ca sa ma sfatuiti cum se poate proceda, si eventual, sa va detaliez situatia.

    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *