infintare pfa

cosmincb:
ma poate ajuta cineva cu o mica problema? eu am fost la primarie si nu am reusit sa imi deschid pfa decat pe un domeniu general pe motiv ca nu am certificari, cum as putea sa adaug un nou cod caen in acest caz?Problema mea este ca nici nu am gasit un curs de baze de date in localitatea mea care sa ofere certificari in acest domeniu:(, iar cei de la primaria au pretentia de certificari recunoscute de minister.

AugustaC:
pai haideti sa demistificam un pic-care este domeniul cerut si ce pregatire aveti?

Frobenius:
Vreau sa editez o revista, folosindu-ma de un PFA. Codul CAEN, revizuit, este 5812. Dar ma lovesc de autorizarea din partea Primariei. Ei nu stiu clar ce fel de autorizatie este necesara.. daca nici ei nu stiu, atunci cine? Au spus ca am nevoie sa fi absolvit Facultatea de Jurnalism dar nu inteleg ce are editatul cu jurnalismul. Poate cineva sa ma indrume catre cineva care stie? In tara asta trebuie sa te descurci de unul singur.. Fir-ar sa fie!!

Euu:
Frobenius: Si eu am trecut prin acelasi cosmar ca si tine cu cei de la Primarie. Am tot incercat sa rezolv singura infiinatrea dar nu am reusit. Pana la urma am dat de acest site si am gasit postata o firma care se ocupa cu infiintari…..am apelat la cei de acolo si au rezolvat (naiba stie ce vraja au facut cu tanti de la primarie -)))). Succes!!!

padovano:
buna la toata lumea de pe aicio mare rugaminte, vreau sa ajut un parinte sa faca un PFA, la taranu vrea decat sa vanda tot felul de maruntisuri, prostioare, ex textile, jucarii samdproblema e ca nu stiu mai nimik despre asa ceva, adevarat e ca am citit pe aicipe forum despre ceea ce ati discutat si m a ajutat f mult sa imi fac o mica imagine, totusi as avea cateva curiozitati, ex- doresc ca sediul sa fie intr o constructie exemplu cabana din lemn, asezata in curtea unei proprietati inchiriate- doresc sa pot angaja o vanzatoare- doresc sa ii trimit marfa eu- am inteles ca existaplafonul de 35 000 E,anual…. asta inseamna incasarile? sau venitul …- pot contacta o firma de infiintari PFA in teritoriu?- pot avea PFA aici in Bucuresti si sa pot avea un ,,loc,, ex cabana de care aminteam, in teritoriu la 400 km distanta?multumesc mult

Marilena:
Am o licenta in sociologie-psihologie si doresc sa-mi fac PFA

AugustaC:
mergeti la Registru si infiintati-l…actele le gasiti expuse aici pe site

Data:2008-03-30 00:27:59

margele
numele P.F.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *