infiintare PFA

Anonim:
Salut! As vrea sa devin ghid pentru grupuri de turisti pe Grecia si nu numai. Am auzit ca ar fi destul de usor de infiintat un PFA. Trebuie vreun certificat special de ghid pentru a putea sa imi infiintez un PFA in acest domeniu? Mentionez ca nu am asa ceva. Am terminat doar fac. de limbi straine unde am invatat limba greaca printre altele. Cele bune, Doru

AugustaC:
Cel mai bine intrebati la Registrul Comertului, ei fac inregistrarea pfa-ului. Toate cele bune si dvs.!

Optix:
Am si eu o intrebare in legatura cu activitatie pe care le poate desfasura un PFA. Daca eu ma pricep la mai multe lucruri si am calificare pentru fiecare…de exemplu sunt inginer in electronica si as vrea sa prestez servicii de depanare electronice si ma pricep si la design de locuinte avand o diploma recunoscuta de ministerul muncii in cazul in care doresc sa prestez servicii in cele doua domenii in acelasi timp am nevoie de 2 PFA-uri sau cum sta treaba in cazul acesta?

AugustaC:
UN PFA CU MAI MULTE OBIECTE DE ACTIVITATE

zuzzy:
Am completat reg de inc si plati pe 2008, fara spatii libere, fara stersaturi iar la sf anului am obtinut soldurile aferente fiecarei rubrici , nelamuririle mele sunt: 1.la inceputul anului 2009 incep alt carnet sau completez pe cel din 2008? 2.preiau soldurile in 2009 ?Multumesc mult !

balexg:
completezi in continuare, nu preiei deloc soldurile

Data:2009-03-07 14:29:59

sediu social
pfa sau srl pensiune turistica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *