Imi trebuie acordul vecinilor?

Anonim:
Salut,Vreau sa imi fac PFA si vreau sa va intreb daca imi trebuie acordul vecinilor pentru a avea sediul social al pfa-ului in apartamentul in care stau?

Anonim:
LA pfa depinde de sector referitor la Bucuresti. De exemplu pe Sectrul 1 nu iti trebuie decat un acord de la asociatia de locatari, care se ia imediat de la administratorul blocului. Altii care au domiciliu in alte sectoare cum ar fi sectorul 2 le trebuie acordul vecinilor pentru a pune sediul de PFA in apartamentul in care stau

mica_lu:
LA pfa depinde de sector referitor la Bucuresti. De exemplu pe Sectrul 1 nu iti trebuie decat un acord de la asociatia de locatari, care se ia imediat de la administratorul blocului. Altii care au domiciliu in alte sectoare cum ar fi sectorul 2 le trebuie acordul vecinilor pentru a pune sediul de PFA in apartamentul in care stauBuna! poti sa imi spui si mie unde zice (lege, norma metodologica) chestia asta ? Eu sunt in sectorul 1 si sunt presedinta asociatiei, a venit un vecin care vrea sa isi faca PFA in apartament si nu gasesc nicaieri scris ca trebuie sa ii semneze cineva din vecini sau asociatia vreo cerere… in lege cel putin nu figureaza acest act! nu vreau sa ii semnez pana nu vad unde scrie ce si cum… ce ma fac daca asta isi deschide cine stie ce chestie si face zgomot si imi sare lumea in cap??

Anonim:
Buna ziua doamna/domn administrator.Normal cand faci un sediu social pe un apartament de exemplu pentru un SRL trabuie sa ceri acordul vecinilor alaturati de sus si de jos. Pentru PFA ar trebui la fel, dar unele primarii de sector (SPUN ASTA FIINDCA SI EU MI-AM FACUT PFA in Sectorul 1) cer ca sa ai un acord al asociatiri de locatari pentru a avea sediu in bloc. NU SCRIE in lege ni se cere de la cei de ne elibereaza autorizatia. Pentru celelalate sectoare trebuie sa iei acordul vecinilor de aparatament.INCA OADATA NU SCRIE IN LEGE ASA NI SE CERE…SI EU AM RUGAMINTEA SA II OFERITI ACEA SEMNATURA FIINDCA DE OBICEI PE PFA NU FACI GALAGIE>>>NU VIN OAMENI LA TINE>>>>>NU VA FOLOSI LIFTUL EXCESIV ETC>>>>Acum va mai dau un sfat: sunt 2 tipuri de pfa: 1)care desfasoara activitate acasa2) care desfasoara activitate la sediul clientului.(Este facut acest pfa pentru a isi lua pur si simplu salariu, ca sa scuteasca firma de plata impozitului)Daca acest PFA este cu activitate la sediul clientului semnati linistit acel acord…asa e in sectorul 1 si au facut asa…..si inca odata …asa ne cer cei de ne dau autorizatia.NUMAI BINE!

Anonim:
despre acordurile vecinilor scrie in legea 114 a locuintelor, nu in legea 300

Data:2007-09-27 10:19:40

Schimbare Sediu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *