E-commerce produse naturiste

Minglo:
Buna,Ma intereseaza foarte mult sa ma autorizez PFA pentru inceperea unei mini afaceri cu produse naturale/naturiste gen plante de ceai, siropuri, etc. si char alimente ecologice, din productie proprie.Ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi si raspunsuri la intrebarile p care le am, gen: Ce domeniu/domenii de activitate trebuie sa an pe autorizatie? Am nevoie de vreo calificare speciala? …si multe altele.Multumesc.

AugustaC:
NU AVETI NEVOIE DE CALIFICARE SPECIALA, EXISTA UN SINGUR COD PENTRU ORICE VANZARE PE INTERNET

Minglo:
Multumesc pentru raspuns. Am gasit pana la urma si codul respectiv, insa problema, din pct meu de vedere e rezolvata partial; adica, doar cu autorizatie cu acel cod pt vanzare pe internet pot face toata treaba? nu ma intreaba nimeni prin ce mijloce sau de unde… achizitionez produsele comercializate!? Nu mai imi trebuie si alt fel de autorizare pentru a putea vinde din productie proprie?Imi cer scuze daca intrebarile mele sunt prea… elementare.

AugustaC:
Am sarit peste partea cu "din productie proprie"; la ceaiuri nu stiu cum e dar la siropuri cred ca iti trebuiesc niste avize sanitare si un cod caen de producator!

Minglo:
Multumesc mult pentru raspunsuri!

AugustaC:
Nu aveti pentru ce, succes in activitate!

Data:2009-02-01 16:27:16

contabila
autorizatie pfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *