Declaratii

Dragan Paul Ciprian:
Stie cineva ce declaratii trebuie depuse si pana cand la Finante pentru PFA, precum si cum se poate face plata pentru asigurarea medicala? Multumesc!

Anonim:
Acum la inceput, daca esti salariat si ai si PFA trebuie sa duci la Ministerul Finantelor o adeverinta de la servici in care se spune ca tu esti agajat pe 2008 cu norma intreaga si beneficiezi de plata impozitului la JUMATATE din norma fixa de venit. Ceea ce am zis mai sus este valabil pentru PFA norma fixa, fiindca eu asa ceva si mereu duc adeverinta de salariat la inceput de an si platesc impozitul la 1/2. Mai mentionez ca sunt PFA pe Informatica nu stiu la celelalte daca se aplicaBAFTA!

ioana:
si eu sunt pfa -cod CAEN -Agentii ImobiliareM-am inregistrat anul trecut, am facut declaratia de venit estimativ, am platit anul trecut impozitul pe profit pentru suma estimata dar acum (nu stiu pana la ce data daca imi poate spune cineva as fi recunoscatoare) trebuie sa fac declaratia privind venitul realizatunde se plateste impozitul pe profit, de ce am nevoie pentru a putea face plata (jurnal incasari si plati?) si ce imi pot deduce(sume pentru care nu platesc acest impozit pe profit) cheltuielile tinand cont de activitatea mea-agentii imobiliaresi eu sunt si angajata cu carte de munca si salariu fix, ce reduceri am sau ce trebuie obligatoriu sa platesc ca PFAva rog daca ma puteti lamuri si pe mine ma gasiti la onyioana@yahoo.com

AugustaC:
pai trebuie sa faceti declaratia pana in 15 mai si puteti deduce telefon , benzina, consumabile insa discutia e mult mai complicata, pentru ca dvs trebuia sa va faceti acest regsitru, sau sa fi strans facturile pentru deduceri, iar daca nu ati stiut ce e bine sa deduceti, nu stiu daca ati luat factura pentru respectivele produse. In afara de asta se deduc si cheltuielile cu asigurarea de sanatate si cele pentru pensii, dar nu ati spus daca ati avut contract? sau ati platit ceva? daca doriti mai multe informatii contactati-ma pe email pfasrv@yahoo.com,numai sa specificati cine sunteti!

Data:2008-01-28 13:36:15

casa de marcat
registru incasari si plati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *