control fiscal pe PFA

Anonim:
salut A avut cineva control fiscal, sau de alta natura pe PFA? Daca da sa ne zica si nou cum s-a desfasurat ce a trebuit sa prezinte, ce a fost intrebat etc?10x

ANONIM:
STIU PE CINEVA CARE A AVUT CONTROL I S-A CERUT PENTRU ACTIVITATE DE PRESTARI SERVICII N ACTE ADICA: BONURI DE CONSUM SI NIR-URI PENTRU MATERIILE INTRATE – CONSUMABILE; BONURILE FISCALE LA BENZINA PIGULITE CF NORMELOR; REGISTRE, FISE; TOT CE MAI STE PREVAZUT IN NORMELE CONTABILE PT CONTA IN PARTIDA SIMPLA; UNELE DEDUCERI I-AU FOST TAIATE A PLATIT O AMENDA MICA SI INCA CEVA BANI IMPOZIT PENTRU DEDUCERILE NECUVENITE. DUPA CONTROL A APELAT LA O FIRMA SA II FACA CONTABILITATEA-ASA SIMPLA CUM E.

Anonim:
Aici faza de sus suna putin a reclama la fimele de contabilitate. Chiar ma intereseaza un caz real de control fiscal pe PFA. Sunt multi omeni care in 4 ani de zile nu au avut un asemenea control. Stiu ca la firme SRL se cheama controlul fiscal din cand in cand, la pfa nu trebuie facut la fel?

anonim:
pai eu am inteles de mai sus ca a platit penalizari si o amenda mica; daca era descris ceva mai nasol atunci poate era reclama…

Anonim:
La pfa controalele in mod normal sunt 1 data la 5 ani. la pfa controalele sunt mai rare ca la SRL, pentru ca mita e mai mica, deci nu merita efortul!

Anonim:
:))) tare

Data:2008-03-26 11:30:45

Cum se face Impozitarea
Glosar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *