autorizare ca p.f.a.?

klausz_66:
o persoana posesoare a unei legitimatii eliberata de a.n.r.e. care are competente privind executarea unor lucrari in domeniul electric se poate autoriza ca p.f.a. in baza acestei legitimatii?

Anonim:
da….primesti autorizatie pentru lucrari de instalatii electrice

Anonim:
corect

danielf:
nu sunt autorizat anre

danielf:
se poate/?

Frobenius:
Vreau sa editez o revista, folosindu-ma de un PFA. Codul CAEN, revizuit, este 5812. Dar ma lovesc de autorizarea din partea Primariei. Ei nu stiu clar ce fel de autorizatie este necesara.. daca nici ei nu stiu, atunci cine? Au spus ca am nevoie sa fi absolvit Facultatea de Jurnalism dar nu inteleg ce are editatul cu jurnalismul. Poate cineva sa ma indrume catre cineva care stie? In tara asta trebuie sa te descurci de unul singur.. Fir-ar sa fie!!

niuracika:
Editarea asta presupune utilizarea calculatorului.Poate ii fentezi cu un cod de la la prelucrarea informatica a datelor si activitati conexe(noul caen 6311). Zic si eu, pt. orice absolvent de liceu(deci nu trb. studii superioare)stie sa opereze pe calculator .Nu suna a editare dar tu iti faci treaba.Asta mi-a trecut prin cap caci si eu sunt in cautare de coduri la care sa nu gaseascsa nod in papura ptca nu-i duce capul sau mai bine zis ii duce la rau, la piedici. Daca ei nu sunt in stare sa se autorizeze personal PFA sa faca un ban cinstit nu-i lasa nici pe altii.

Data:2007-11-06 09:51:08

numele P.F.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *