ANGAJAT CU PFA

GABI_DR:
SALUT,AM SI EU CATEVA NELAMURIRI.SUNT ANGAJAT AL UNEI SOCIETATI SI MI-AM MAI LUAT UN JOB PE TIMP DE NOAPTE,PT. ASTA CEI CARE MI-AU ACORDAT JOBUL MI-AU SPUS CA TREBUIE SA IMI DESCHID UN PF PT.CA SUNT DEJA ANGAJAT SI NU MA POT PLATI ALTFEL.AS DORI SA STIU CARE ESTE CEL MAI SIMPLU TIP DE PFA SI CE URMEAZA SA PLATESC ATAT LA INFIINTARE CAT SI DUPA ACEEA.PRECIZEZ CA AM FOST SA MA INTERESEZ LA CAMERA DE COMERT DAR NU AU TIMP DE ASA CEVA.

GABI_DR:
CHIAR NU MA POATE AJUTA NIMENI?

AugustaC:
Nu va zice nimeni ca s-a mai discutat de atatea ori-la infiintare daca ati fost a registrul comertului e imposibil sa nu va fi zis ca va costa 200 lei; iar impozitele ulterioare sunt de 5,5% sanatatea si 16% IMPOZIT pe venit. In plus firma la care aveti al doilea job va poate face contract de munca cu timp partial- ex. 1 ora pe zi sau cateva ore pe luna sau cum o fi…e o minciuna ca nu va mai poate angaja..

GABI_DR:
ESTE VORBA DE UN JOB DE 4 ORE PE ZI,CEI DE LA RESURSE UMANE MI-AU SPUS CA NU POT FACE UN CONTRACT DE MUNCA CU TIMP PARTIAL PT. CA DEPASESC CELE10 ORE/ZI,AM INCERCAT SA LE PROPUN 2 ORE IN CONTRACT, DAR MI-AU SPUS CA NU ISI POT JUSTIFICA EI BANII,SINGURA SOLUTIE UN PFA.

Data:2009-06-03 15:17:09

registrul jurnal de incasari si plati
Documente PFA..??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *