Adauga intrebare

[iframe src=”/adauga-intrebare.php” ]

5 thoughts on “Adauga intrebare”

 1. Buna ziua ! Ma numesc Ana-Maria si sunt pasionata de arte plastice si hande made nu am nici o calificare in domeniul acesta doar ca in generala am urmat 4 ani la o scoala de arte insa apoi nu am mai continuat in acea scoala studiile si am urmat liceul la alta scoala cu un alt profil.Vreau sa imi deschid un atelier de arte plastice si hande made si as avea mai multe intrebari precum; Daca imi deschid PFA am nevoie de calificare in domeniu ? E mai bun un Pfa sau un SRL? Vreau sa mentionez ca atelierul as vrea sa fie la mine acasa si sa fie gen activitati extrascolare educative pt copii de toate varstele .

 2. Buna ziua,

  Avand in vedere ultimele modificari fiscale legate de PFA plus ce vor sa propuna in continuare catre aprobare mi se pare bataie de jos la adresa celor ce doresc sa munceasca, practic interzicerea liberei decizii si impunerea angajarii intr-o companie sau obligarea producatorilor mici de a falimenta si a presta servicii pentru cei mari.
  Aceasta ar fi o prima concluzie si pot continua cu un sir intreg de mizerii aprobate din partea unor personaje din parlament ce habar nu au ce activitate desfasoara un PFA, dar iau decizii pe banda rulanta.
  Fac apel cu aceasta ocazie sa trasmitem un mesaj catre cat mai multe PFA-uri pentru a ne mobiliza sa ne intalnim pentru a dezbate, urmand a merge sa ne cerem drepturile. Daca este nevoie vom iesi in strada.

  Sper ca nu deranjez, dar imi doresc odata sa nu mai fim calcati in picioare de aceste lichele. In ultimul perioada am petrecut mai mult timp sa aflu ce se intampla cu PFA-urile decat sa ma ocup de activitatea propriu-zisa.

  Multumesc pentru intelegere si amabilitate.

  Cu stima,
  Sofron Marius

 3. Buna seara.
  Am infiintat un pfa din 2010 si de un an si jumatate, sunt la venit real. In ce Condiții pot aplica pentru prima casa, sau credit ipotecar? Pfa are domeniul de activitate intretinere corporala. Multumesc.

 4. Buna ziua,
  Ce este de facut in cazul in care am emis o factura pe care urma sa o anuleze, dar am pierdut exemplarul albastru. Sunt pfa. Care este procedura?
  Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *