2 PFA acelasi sediu

blanka:
sot si sotie, ca fiind 2 persoane fizice autorizate cu firme diferite pot avea impreuna acelasi sediu la domiciliul stabil?

Anonim:
Cred ca da…adica mai mult ca sigur fiindca am la servici o familie care au ambii PFA si banuiesc ca stau amindoi in acelasi apartament!!!

niuracika:
La infiintae Pfa nu vi se cere ca la srl dovada ca in spatiul declarat pt.activitate, sa nu mai existe alt srl. Deci se poate ca 2 Pfa-uri sa fie in acelasi spatiu, dar trebuie sa faceti oarecum o conventie asupra delimitarii spatiului fiecaruia.Cand apartamentul este si locuit in acelasi timp se presupune ca nu puteti deduce decat 30-50% din cheltuieli pt PfaAcest procent trebuie sa-l impartiti din nou in 2 pt cele 2 pfa-uri.Ca sa nu existe semne de intrebare pt cei de la fisc cand vreti sa va deduceti cheltuielile de intretinere este bine sa faceti un contract de comodat si nimeni nu va mai bate la cap. Deci dvs proprietarii apartamentului dati in folosinta gratuita (comodat) o parte din apartament celor 2 pfa-uri. Totul la notar sa fie si mai autentic.Dar costa.Eu mi-am comodat intreg apartamentul de 3 camere ,construit in 1964.M-a costat vreo 5 milioane vechi la notar. Altfel ,nu ma credeau ca folosesc intreg apartamentul in scopurile Pfa-ului. De locuit locuiesc in alta parte.

adriana:
niuracikapot sa cer un sfat?ma ocup de masaj si terapii in general.as vrea sa fac pfa dar nu stiu cum se procedeaza cu spatiul.intru la caen-activitati de intrtinere corporala.oare e ok sa inchiriez un spatiu oarecare si sa-l amenajez cum doresc eu sau am treaba cu sanepidul si alte chestii medicale?

anonim:
la punctul de lucru pe pfa vine sanepidul

Data:2007-09-29 13:39:32

Intrebare>pot deveni PFA daca sunt cetatean strain?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *